2012. november 20., kedd

Hogyan lett Matolcsyból genetikus és mém ? Mi a válasza Czeizel Endrének ?

Semjén Zsolt ellen plágiumvád fogalmazódott meg a napokban.A kormány szerint ez egy lejárató politikai kampány,mert nincs alapja.Majd el lesz döntve plágium vagy nem  Semjén Zsolt doktorija. Szenzációs bejelentés tett Matolcsy a magyar-japán rokonsággal kapcsolatban.Az egyik lakossági fórumon a következő mondatot mondta :
„Kisgyermekeink fenekén, olyan százból harmincból hat hétig kis piros pont van, mint a japán kisgyermekek fenekén – mondták nekem japán tudósok” 
Eddig Matolcsy a csomagjaival kápráztatta el a lakosságot.Hódmezővásárhelyen mint genetikus nyilatkozott.Ezt még Lázár János is megnevette,mert ennyire absztrakt meghatározás. Még ha a Kabaré Rádióban hangzott volna el nem mondanék semmit.De ez a kijelentés egy nyilvános lakossági fórumon hangzott el.Egyáltalán elhangzott?Az MTI ezt írta
A nemzetgazdasági miniszter csütörtökön Hódmezővásárhelyen egy lakossági fórumon kifejtette: a magyar gazdaság 2012-ben érte el a mélypontot, jövőre már növekedési és beruházási fordulat lesz.
    Most vagyunk abban a helyzetben, hogy tervezhetjük a beruházás és a munkahelyteremtés jövőjét, ezt az teszi lehetővé, hogy rendeztük az állam pénzügyeit – közölte a politikus.
Forrás: MTI
 D_KZG20121115010
Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár (b) és Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter sajtótájékoztatót tart a hódmezővásárhelyi városházán, ahol a két politikus egyeztetett az önkormányzat vezetőivel az adósságállomány állami átvállalásáról 2012. november 15-én. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Ha bárkiben van egy gyanú,hogy az egész csak lejárató kampány Matolcsy ellen,az nézze meg az alábbi videót.További információ:index.hu/tudomany
 

Forrás : http://index.hu

Matolcsyra nem vett jó fényt ez a mondata.Demokrácia van Magyarországon.Több tréfás blogozó lecsapott erre a témára és Matolcsyból mém-et csináltak.Jobb lett volna ha másról beszél.A genetika nem az erőssége. Nézzenek meg egy Matolcsy mém fotót:

gyuri tanckar ok 
Forrás : index.hu

Matolcsy hatalmas pofont kapott Magyarország egyik vezető genetikusától Czeizel Endrétől.Nem hiszem nem kell kommentálni Czeizel Endre nyilatkozatát az Egyenes Beszédben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése